top of page

Fiat 127 -79 3d

Kirjoittaja RHR » 15.10.2013 12:42

Tervehdys,

Kuvien mukainen seiska tuli haettua projektiksi. -98 poistunut kilvistä sen jälkeen ollut hetken aikaa pelto autoa. Kone ei ole käynyt ainakaan kymmeneen vuoteen, mutta pyörii. Pelleiltään yllättävänkin hyvässä kunnossa (ainakin kun ei ole vielä liian syvällisesti ehtinyt tutustua). Ensimmäinen tavoite olis saada talven aikana käyntikuntoon ja jos sitten ens kesänä koittas saada kilpien väliin. Alla ns myyntikuvat

1b.jpg
1.jpg
1a.jpg

Kirjoittaja RHR » 16.10.2013 12:26

Sen verran ehti aihiota eilen kiertämään että tiedossa olleiden korjausten lisäksi tuli vielä kuskin oven sarana tapit vaihdettavaksi.

Kirjoittaja RHR » 18.10.2013 11:21

Vähän tuli vanne kokeiluja tehtyä samalla kun siviilin vaihdoin nastarenkaita ja ennenkuin projektin pukkaa talliin pukkien päälle.

JP't on 13" ja olis aika härskit mutta vaatii enemmän muutoksia että ne saa alle.

Apilat on 14 " ja näyttäis istuvan aika hyvin korilinjoihin.

2a.jpg
2.jpg
2b.jpg

Kirjoittaja RHR » 23.10.2013 17:37

Projektin mukana tuli pari erilaista maskia. Kumpi kuuluu -79 vuosimalliin ja mihin on toinen?

3.jpg

Kirjoittaja RHR » 03.11.2013 13:45

Seiska pääsi toissa viikonloppun sateita pakoon "tilavaan" talliin. Tänään nostettu pukeille ja ruvettu ihmettelemään koneen käynttiin saattamista. Sen verran pieni talli että jos jotain meinaa mahtua tekemään on auto pakko laittaa toiselta puolelta aivan seinään kiinni. Edessä on noin metri vapaata tilaa ja takakontti on ihan ulko ovessa kiinni.

Edellinen omistaja oli asentanut moottoritilaan väliaikaisen tankin millä autoa aikoinaan käytelty. Alkuperäiset metalliputket tulevat kone tilaan myös tankilta, mutta letkut niistä eteenpäin on siirretty väliaikaiselle tankille. Metalliputkissa ei ole mitään merkintää kumpi on tulo ja kumpi paluu letku. Onko vinkkejä mistä tunnistaa? Ainut ero minkä itse näistä löysin oli että toinen tuli moottoritilan puolelle noin 5cm pidemmälle.

Auton kuskin puoleisesta takaikkunassa on kuvan mukainen retro tarra. Jos joku tunnistaa auto tarran perusteella niin olis kiva kuulla sen vaiheista lisää. Omistajahistoria on selvitetty että sitä kautta on tiedossa missä päin auto on majaillut.

4.jpg
4a.jpg
bottom of page