top of page

Kirjoittaja RHR » 29.04.2021 07:49

Toissa päivänä tuli Fiatti otettua takaisin liikenteeseen. Talven aikana tuli kaasaria tiivistettyä ja takarenkaita on nyt siirreetty 4mm eteenpäin ja taakse laitettu uudet iskarit. Vieläkin tuntuu osuvan kaariin, mutta ei niin pahasti kun viime kesänä. Vähän pitäs vielä säätöä tehdä koneelle ja uudet öljyt vaihtaa koneeseen. Yhtään ei kyllä yllättänyt että jo nyt yhden kesän ja talven jälkeen öljyä vähän jostain nokottaa.

Toivottavasti kesän saa nauttia ajeluista ilman turhaa ruuvaamista. Sitä tarvetta varten tuli pari viikkoa sitten haettua musta 127:ka, mutta kerrotaan siitä sitten myöhemmin lisää kun päästään kunnolla autoa ruuvailemaan.

42.jpg

Kirjoittaja RHR » 29.04.2021 13:49

Turhia kursailematta otin tukivarressa olevasta holkista rälläkällä navan etupuolelta 4mm pois ja lisäsin takapuolelle saman verran prikkoja. pari milliä sinne jäi vielä varaa siirtää, eli suosiolla siirtäisin ainakin sen 6mm. Mulla tosin oli tuo pyörä takakaaressa niin kiinni että sinne ei takapuolelle meinannut sormi mahtua väliin. Nyt mahtuu puolitoista sormea.

Kirjoittaja RHR » 18.05.2021 07:47

Kyrönjoki tulvii ....

... eikun seiskan tiivisteet vähän falskaa sateella kun on ulkosäilytyksessä. Haastavin paikka tuntuu olevan saada tiiviiksi ovista veivi-ikkunoiden alareunaa. Onko tätä lasia vasten tulevaa listaa saatavilla mistään tai oletko jostain muista autoista onnistuneesti soveltaneet omaan seiskaanne? Mitä selailin niin Panda tais olla lähin mihin kyseistä listaa oli saatavilla.

tulva.jpg

Kirjoittaja RHR » 18.05.2021 10:36

Joo nuo muovikalvot sieltä puuttu kans ovista . . . milläs liimalla ootte niitä kiinnitellyt? nykyautoissahan ne on vähän sellaista tarttuvana pysyvää materiaalia että muovin saa uudestaan takaisin kiinnikin.

Pitääpä katsella mitä Korjalta löytyy. Kyllä vähän parempi kuntoiset listat varmasti vähentäisi veden sisälle valumista. Tiiviiksi tosiaan noita ei taida saadakaan.

Tyhjäkäynnin suutin päivitetty nyt 45sta 50ksi. Aivan kun olis tyhjäkäynti vähän parantunut, tosin pihas vaan ehdin käytellä.

Vielä pitää takapään camberin kanssa taiteilla. Ei oo vielä pahat, mutta jonkun verran jo nykyisellä madalluksella camberia on.

bottom of page