top of page

Kirjoittaja RHR » 23.03.2020 12:25

Kansi nipus ja alakerta on vielä koneistamolla niin niputin loppuun tuon Sportin mittariston.

36.jpg

Kirjoittaja RHR » 29.04.2020 12:46

Kasaanpäin menossa.

37.jpg

Kirjoittaja RHR » 29.04.2020 19:55

No josko sen nyt sais 2021 Vapuksi liikenteeseen. Voi kyllä olla että on sitten jo taas takasi paloiksi.

Sen verran otettiin että saatiin pinnat suoriksi ja pahimmat syöpymät pois. Aika tasalle tulee mäntä nyt.

Kirjoittaja RHR » 12.05.2020 11:36

Vähän ruostehommia pitäs tehdä seuraavaksi kuskinpuolen takayörän kotelossa. Toinen reikä on tuos kotelon etureunassa, ja sitten kynnyksessä on yksi reikä paikattavaksi. Takahelma pitäisi kans laitta takas kiinni kun oli siitä nosto kohdasta päässyt pinta pelti irti.

38.jpg
25.jpg

Kirjoittaja RHR » 25.06.2020 21:43

Viimeinen kuukausi ollut haastava tämän auton kanssa,ja vielä haasteet jatkuu, mutta tänään saatiin sen verran pelaamaan että 21 vuoden jälkeen saatiin ruuvata auto takaisin alkuperäis kilpien väliin pienin korjaus kehotuksin. Edestä päin otettu kuva on jo aiemmin napattu kun tuli auto pestyä ennen katsastusta.

39a.jpg
39.jpg

Kirjoittaja RHR » 29.06.2020 09:17

Eka viikonloppu ajeltu, purettu, ajeltu, purettu ja ajeltu. Pikkuhiljaa rupeaa toimintasäde kasvamaan. Ilmeisesti katsastuksen yhteydessä olleet sammumis ongelmat johtui siitä että bensa pääsi kaasarissa kiehumaan. Myös puola vaihdettiin samassa yhteydessä. Koneen lämmöt kans nousi jossain vaiheessa viikonloppua turhan korkealle, ja "kenttä testauksen" perusteella paremmin aukeava termostaatti vaihdettu koneeseen sekä jäähdyttimen kenno huuhdottu sisältä. Tuntui auttavan. Tämän yhteydessä saatiin tyhjäkäynti hukattua, mutta löytyy varmasti vähän kaasaria säätämällä.

Takapyörin asemoinnille pyöränkotelossa on pakko tehdä jotain. Tyhjällä takapenkillä ei haittaa, mutta heti kun on vaikka nuorimmainen vain kyydissä takana niin heti ottaa kaareen.

40.jpg
40a.jpg

 Kirjoittaja RHR » 08.12.2020 12:43

Seiska pääsi itsenäisyyspäivän kunniaksi vesisateista tallin suojaan. Vähän reipas 500km tuli kesällä ajeltua ja parissa tapahtumassa käytyä. Kaasaria ei saatu oikein tiiviiksi koko kesän aikana ja se pitäs nyt talven aikana käydä läpi ja laittaa kuntoon. Sais muutkin säädöt sitten kohdilleen. Takapyöriä pitäs vähän siirtää eteenpäin, koska pyörät ottaa kaareen kiinni heti kun takana on vähänkin kuormaa. Myös uudet takaiskarit odottaa asennusta, ehkä nekin vähän helpottaa asiaa. Myös muitakin erikoisosia on tullut hommattua odottamaan asennusta, mutta pitää noi pakolliset kohdat laittaa kuntoon eka. Onneksi ei tarvi ennen ajokauden alkua jännittää katsastamista kun on kahden vuoden leima. Jos ens vappuna pääsis jo vappuajeluillekin.

Kirjoittaja RHR » 04.01.2021 13:19

Kaasarin kimppuun käytiin eka. Imusarjaa vasten tuleva pinta oikaistiin, millin verran lähti tavaraa. Samalla myös uusi kaasuläpän aksila sovitettiin runkoon. Nyt jo takas kasassa ja sen verran parannusta tuli että nyt jo seos ruuvista kääntämällä voi kuulla että jotain muutosta tapahtuu. Tähän asti vaikutus on ollut hyvin pientä. Joko tuon nyt sitten sais jo ens kesällä säätöihin kunnolla.

41.jpg
bottom of page