top of page

Kirjoittaja hankala » 08.09.2021 14:17

Tänään sai Stella vahaa pintaansa, josko saisi vähän edes kadonnutta kiiltoa takaisin ja kyllähän se vaha auttoi, muttei pelastanut enää pintaa.

Ennen vahaamista, vedin maalarinteipin mustien muoviosien reunaan, jotta eivät saisi niin paljon vahaa ja näinhän siinä sitten kävi:

maalit lähti.jpg

Tuo muovin maalaaminen on aina vähän riskialtista, vaikea saada maalia kunnolla pysymään ja niinhän se siitä lähtikin sitten. Pitää irrottaa tämä ja pari muutakin kaarta uudelleen maalaukseen. Muut paikat tosin eivät ole niin pahoja kuin tämä.

Auto on toiminut hienosti, ei ole tarvinnut kuin ajella, vielä on vähän ajokautta jäljellä. Yleensä ajan tuonne suunnilleen lokakuun loppuun jos kelit vain sallivat, eli ei tule liukasta tai ennenkaikkea suolaa tielle.

Kirjoittaja hankala » 13.09.2021 12:05

Tänään tuli kokeiltua muoviteipistä tehdä tippalistoihin listankorvike, Superissa on muovinen musta lista kouruissa, mutta ehjää sellaista ei varastoista löydy. Kokeilin teipillä että miltä se näyttäisi jos olisi listat ja tässä lopputulos:

maali lähti kourusta.jpg

Lähti pohjamaaleineen kaikkineen, kyllä on kovalaatuiset maalit olleet käytössä aikoinaan. Halpaa sen piti olla ja sitä saa mitä tilaa ilmeisesti...

Bensapumpun vaihdoin myös. Parin päivän seisomisen jälkeen vaati todella todella pitkän starttaamisen että sai bensaa kaasarille asti.
Epäilin vanhan kalvon pettäneen pumpussa ja oikeassa olinkin. Pumppu oli alkanut vuotaa bensaa öljyn sekaan, kalvossa
todennäköisesti pieni reikä. Vaihtopumppu löytyi hyllystä niin ongelma ratkesi verrattain helposti.
Toki myös öljy pitää nyt vaihtaa ennen kuin autolla voi ajaa.

bensapumppu.jpg

Jospa nyt lähtisi taas käymäänkin ilman starttaamatta akkua kuiviin. Pitäisi jostain hommata bensaletkuun sopiva takaiskuventtiili,
ettei bensat pääsisi laskemaan takaisin tankkiin kun auto seisoo. Edes uusi pumppu ei pidä.

Tarina jatkuu taas pian!

bottom of page