top of page

Kirjoittaja hankala » 20.09.2019 17:51

Niin se vaan menee että pikku-fiatille koitti talviuniaika, taloon tuli uusi Punto ja vei ajan ja energian  Siitä lisää tuonnempana.
Talven aikana pitää miettiä mitä, jos jotain, tehdään moottorin kanssa. Olen hieman taipuvainen ajattelemaan että sillä vielä ensi kesän ajaisi ilman suuria murheita. Pitää miettiä.
Joka tapauksessa, keväällä on pikku-fiat taas baanalla  Nyt toivotellaan hyvää yötä ja kauniita unia talveksi peiton alla tallissa.

Kirjoittaja hankala » 31.05.2020 18:07

On taas tämäkin kapine herätelty, vaikka vähän menikin myöhään tänä keväänä. Muuta ei tarvinnut kuin laittaa akku paikalle ja vääntää avaimesta taas, kaikki toimii ja hyvin kukkuu.
Öljynvaihto pitää tehdä ja katsella vähän paikat läpi, sitten suunnataankin jo nokka kohti Saarijärveä ja 127 Summer Specialia. Katselin kartasta, että noin 6-6,5 tuntia saa matkaan varata suuntaansa ja tänä vuonna keikalle pitää lähteä ihan yksikseen 

Kirjoittaja hankala » 12.06.2020 15:25

Nyt on seiskaan iskenyt vika.
Summer Specialista kotiin ajellessa on ajovalot hävinneet jossain vaiheessa, pitkät toimii ja parkit toimii, muttei lähivalot.
En tiedä mikä on vikana, releen, sulakkeet ja polttimot katsoin kun en oikeen muutakaan keksinyt, molemmat valot samalla hetkellä pimeäksi.
Mikähän tässä mahtaa olla?

Kirjoittaja hankala » 13.06.2020 19:41

Sieltähän se vika sitten löytyi viiksikytkimestä. Onneksi on pari hyllyssä niin nyt taas toimii.
Katsastus on vastassa vielä tämän kuun loppuun mennessä niin on hyvä toimia 

Kirjoittaja hankala » 16.06.2020 18:36

Tänään katsastettu ongelmitta. Tulikin leima kahdeksi vuodeksi, kun on auto yli 40-v vanha. Oli uusi juttu minulle, mutta ilmeisesti muuttui nyt kesäkuun alussa kun tieliikennelaki uudistui.

bottom of page