top of page

Kirjoittaja hankala » 25.10.2018 11:10


Tuossa on kuvassa vanha ja uusi vierekkäin, uudessa ei ole saumaa tuossa sylinterien välissä, niin kuin vanhassa. Toinen mikä ei kuvassa oikein näy, on että tuo vanhan pahvin sylinterien väli on aivan liian leveä.
Sytkä saa nyt olla samassa missä on ollutkin, jos ei vieläkään kestä niin sitten harkitaan pientä vähennystä

a - kansipahvi.jpg

lohko oli ihan siisti, ei näkynyt siinä mitään jälkeä

Kirjoittaja hankala » 21.11.2018 07:34

Auto on taas täydessä iskussa ja peiteltynä talviunille. Odotellaan vaan kevättä, että taas päästään tien päälle. Tuo kansipahvi olikin tämän ajokauden ainoa varsinainen ongelma ja sekin vasta kauden loppuun, eli hyvin meni kesä

Kirjoittaja hankala » 23.04.2019 18:34

Nyt on Bellan talviunet nukuttu ja auto on taas kaivettu esiin ja tuotu talliin, ajokauden valmisteluihin.
Suuria ongelmia en odota, menihän tuo huollettuna ja vahattuna talviunille ja hyvin sieltä heräsi, edes akkua ei tarvinnut ladata etukäteen.

1-talviuni_ohi.jpg

Tuossahan tuo on jo heti kylki ilmassa ja kumit pois alta. Päätin vanteet maalata ennen ajojen alkua. Ihan hyvä maali niissä oli, mutta se oli joku bilteman alumiininväri,
se näytti lähinnä väsyneeltä ja likaiselta omaan silmään, kun sitä pari kesää on tässä katsellut. Nyt tulee tilalle ihan perinteinen hopea.

1-uusi_maali_vanteisiin.jpg

Ensimmäinen valmiina.
Nyt sain idean että maalaan samalla renkaan kyljistä tekstit valkoiseksi, mutta en osaa päättää näyttäisikö se sitten hyvältä vai ei.

Kirjoittaja hankala » 24.04.2019 10:58

Nyt on renkaat alla taas ja tämän kesän tyyli näyttää tältä:

1-yleisilme.jpg
bottom of page